bazylms Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Teraz mi się podoba. Brakuje jedynie kilku figurantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Też jestem tego zdania..ale do malowania figurek jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 ale do malowania figurek jeszcze daleko. Tylko zacznij, potem już pójdzie. Ja tez nie sądziłem, że przy okazji konkursu przyjdzie mi pomalować pierwszą figurkę. A trzeba było... Drzewa ośnieżone wyglądają bardzo dobrze! Dodaj więcej śniegu na przedział pasażerski (zwłaszcza podłogę), kmy i ranty, powieś jakiś sopelek, dorób parę delikatnych, zatartych śladów stóp i wtedy rzeczywiście pojazd będzie wyglądał na opuszczony. Warto jeszcze nad nim podziałać, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2015 zapraszam do galerii końcowej z ukończonego sdkfz.251/1 viewtopic.php?f=189&t=51935 zastanawiam sie czy tu dac pare fotek do komentarzy.??? ale komentarze konkursowe po zamknieciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Całkiem fajny - choć moim zdaniem trochę za bardzo (za wysoko - aż po sam dach ) ochlapany błotem jak na pojazd z kompletnymi błotnikami poruszający się z "niewielką" prędkością - ale może pobliskie eksplozje i inne czynniki go tak uświniły Na podstawce fajnie się prezentuje - jak będziesz gotowy dodasz figurki i będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Bardzo zbliżony projekt wykonuje obecnie tez sdkfz tez zima i tez odrapany kamo zimowy. Świetna robota u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Bardzo zbliżony projekt wykonuje obecnie tez sdkfz tez zima i tez odrapany kamo zimowy. Świetna robota u ciebie Pokaż warsztat. ..popatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Warsztatu takowego nie ma ale jeżeli admin się nie zdenerwuje wstawię je poglądowo tutaj. Tylko zaznaczam ze to moja jedna z 1 dioramek . Nadal w trakcie pracy.A nei wstawiałem żadnego warsztatu żeby się nie ośmieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 ...Nadal w trakcie pracy. A nie wstawiałem żadnego warsztatu żeby się nie ośmieszać Jak nie założyłeś to lepiej załóż, bo praca wygląda dobrze i nic ośmieszającego w niej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Zaloz, zaloz... Pomozemy. Ja rowniez uwazam ze dobrze Ci idzie. 5ta zmiana? No to moze mamy wspolnego znajomego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 mjr. Kowalski z B.log-u ? ? Ale tak serio odnośnie pracy to się nadaję.....jaja se robicie pewnie ze mnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Uwierz mi, jezeli Krzychu pisze swoja opinie to napewno nie sa jaja. Jeszcze nigdy nie widzialem na tym forum zeby kogos podpuszczal. Co do mojego kumpla co byl razy 5 chyba w afganie to musilibysmy raczej na priva pogadac bo on sw jest wiec raczej nie publicznie o takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Ok nie będę już zaśmiecał tematu tutaj. Idę poczytać regulamin tego konkursa :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Ok nie będę już zaśmiecał tematu tutaj. Idę poczytać regulamin tego konkursa :p Niestety konkurs już się skończył. Ale. Załóż temat tutaj http://modelwork.pl/viewforum.php?f=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Dodałem , tylko nie śmiać się xd Dziękuje za rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi