Lipa Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 To jak potrawa, gdzie wszystkie wcześniejsze zabiegi dodają... smaku. Ja do dzisiaj się zastanawiam po co za każdym razem robię wash na podwoziu skoro i tak w sumie psikam aerografem błotem z pędzla i nic z tego nie widać Co ciekawe, Bóg Modelarski Mig Jimenzez czy jak mu tam, też tak robi. A herosi naśladują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Pewnie cos w tym jest... Polece jeszcze "cieniami do powiek" Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Zdaj relacje na temat cieni do powiek Tamiya. Zastanawiam się czym różnią się od pasteli lub suchego pigmentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Wiesz, ja tym jade w wiekszosci po szmatach to inna bajka choc stwierdzam ze nadaje sie bardzo dobrze. Ale polecil mi to Cooper69 i wiem ze jest zadowolony a i ostatnio Seb sie przyznal ze tez uzywa. A roznica taka ze to nie jest chyba sam suchy pigment tylko ma jakis nosnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi