Lipa Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 To jak potrawa, gdzie wszystkie wcześniejsze zabiegi dodają... smaku. Ja do dzisiaj się zastanawiam po co za każdym razem robię wash na podwoziu skoro i tak w sumie psikam aerografem błotem z pędzla i nic z tego nie widać Co ciekawe, Bóg Modelarski Mig Jimenzez czy jak mu tam, też tak robi. A herosi naśladują Cytuj
7urgen Napisano 7 Marca 2016 Autor Napisano 7 Marca 2016 Pewnie cos w tym jest... Polece jeszcze "cieniami do powiek" Tamiya. Cytuj
pedzelek Napisano 7 Marca 2016 Napisano 7 Marca 2016 Zdaj relacje na temat cieni do powiek Tamiya. Zastanawiam się czym różnią się od pasteli lub suchego pigmentu. Cytuj
7urgen Napisano 7 Marca 2016 Autor Napisano 7 Marca 2016 Wiesz, ja tym jade w wiekszosci po szmatach to inna bajka choc stwierdzam ze nadaje sie bardzo dobrze. Ale polecil mi to Cooper69 i wiem ze jest zadowolony a i ostatnio Seb sie przyznal ze tez uzywa. A roznica taka ze to nie jest chyba sam suchy pigment tylko ma jakis nosnik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi