blacman Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 25mm pojedyncze 25mm podwojne: 25mm potrojne: oczywiscie wszystkie działka można obsadzić załogą.... dostępne od stycznia 2016 na shelfoddity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Jak na tą skalę to całkiem przyzwoite Na rynku bywają większe dziady dla 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Piękne sztuki. Mam tylko nadzieję, że będą tańsze od Nano dreadow z Fine Molds. Mam jeszcze pytanko. Kiedy będą dostępne dalmierze do Takao? Może będzie jeszcze coś więcej do okretów IJN I USN? Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2015 będzie, będzie.... w styczniu lub nawet przed gwiadką: USN vents for heavy vessels USN paravanes - dwa rozmiary USN deck equipment for North Carolina Class USN Deck Winches USN LIfrafts ( 4 rodzaje) USN Hawsholes for Fast Battleships IJN Binoculars - 4 typy plus dodatkowe lornety z odbiornikiem/nadajnikiem IFR A wkrótce (pewnie marzec) IJN Paravanes oraz rzeczone dalmierze - komplet dalmierzy oraz osłoniętych stanowisk kierowania karabinami maszynowymi plus osłonięte stanowiska lornet do ciężkich krążowników IJN z okresu '37-'42 i dodatkowo zestaw dalmierzy MK 37 oraz MK 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Bardzo ładne detale. A może coś na wyposażenie niszczycieli? Np. dźwigi do ładowania torped lub nawet maski dział i wyrzutni?? Gdzie można nabyć pokazane części?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Fantastyczne rzeczy. Jaka szkoda, ze pospieszylem sie z budowa mojego Washingtona. Ale zawsze są jeszcze inne USN battleships! Pozdrawiam Agillus68' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Blacmanie, rozumiem, żeś sternikiem tego projektu Mógłbyś mi dać info na PW, dotyczące stricte U.S. Navy? Skale, ceny, terminy, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 sternikiem to nie. To taka nasza wrocławska grupa inicjatywna szalonego pomysłu pt Półka Osobliwości.... www.shelfoddity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi