empit Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Witam, Niedawno skończyłem stary model CRUSADERA Mk.III z Italeri. Dodałem blaszki Eduarda i lufę RB Model. Gąski zostawiłem zestawowe. Zapraszam do oglądania. https://picasaweb.google.com/105918946125141980608/CRUSADERMkIIIItaleri?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMuz-IWHycLonQE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, w galeriach mogą być wstawiane tylko zdjęcia, linki nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Coś nie mogę wkleić zdjęć. Coś nie tak chyba robię, ale zza chińskiego boga nie wiem co... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Muszę prosić o usunięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 "" najlepiej poszukaj na swoim hostingu linków do udostępniania w formacie BBcode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Jeszcze jedna próba http://www.fotosik.pl/zdjecie/f74857bd3cb6eceb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Proszę admina o usunięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Proszę admina o usunięcie tematu Spokojnie kolego, nie ma potrzeby usuwać, poczytaj uważnie tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=7808 Ja używam Picasy i jest git Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 WIELKIE DZIĘKI taltos1 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 WIELKIE DZIĘKI taltos1 ! A proszę bardzo Model fajnie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Model cieszy oko tylko moim zdaniem trochę się błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Jesień sprzyja modelarstwu. W ramach tego przerabiam troszkę to i owo. Dzisiaj wstawiam nowe zdjęci tego ładnego pojazdu. Pierwsza galeria jest troszkę, hmmm... Pominę milczeniem. Zapraszam do oglądania nowych zdjęć starego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Całkiem ładny modelik Ci wyszedł. Ale pasy identyfikacyjne nie przejdą. Powinny być czerwono-biało-czerwone. Zainteresowanym dają po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 No żesz ty w cara! Nie zwróciłem uwagi. Dałem kalkomanie z zestawu. A tu taki babol! Zerwę i poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi