GILBERT Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted December 20, 2015 Super Moderator Share Posted December 20, 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted December 24, 2015 Super Moderator Share Posted December 24, 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted January 1, 2016 Super Moderator Share Posted January 1, 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 3 Punkty: 1219 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Pewne rzeczy Ci wyszly na tej doramie inne troche mniej. Najgorzej bylo z merytoryka ale nie kazdy to wie. Oceniono wklad pracy, wykonanie i efekt koncowy. III miejsce to naprawde nizle, zakladajac z kim stanales na podium. Gratuluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Gratulacje i w pełni podpisuję się pod uwagami kolegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GILBERT Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Dziękuję , macie rację panowie , że nie wszystko mi wyszło, ale to z braku czasu. Osobiście jestem bardzo zadowolony z 3 miejsca, dużo się napracowałem, każdą wolną chwilę spędzałem nad dioramą , z soboty na niedzielę (20 grudnia) do 4 rano siedziałem żeby zdążyć . Udało się skończyć na czas, no ale jeszcze zdjęcia ,nie udało mi się zrobić oświetlenia, więc musiałem szybko zdjęcia robić na zewnątrz, a tu już godzina 16 i się powoli ściemnia . Emocji i stresu nie brakowało, ale się udało, 3 miejsce, pierwsza nagroda, za coś co lubię robić dla mnie sukces i to wielki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Bardzo sie ciesze w takim razie i pamietaj ze o ile nie pomoge Ci w technikach modelarskich o tyle w kwestii merytoryki niemieckiej barwy i broni zawsze chetnie pomoge, podpowiem, pokaze. Wystarczy skrobnac na priva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GILBERT Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 w takim razie bardzo się cieszę , napewno się do Ciebie zwrócę o pomoc 7urgen i dziękuje za jej oferowanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts