empit Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Dzięki naukom i pomocy Kolegi Piotra wstawiam kolejne zdjęcia polskiego Shermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Brawo za tematyke, zasadniczo model mi sie podoba, ale cos trzeba zrobic z tymi swiecacymi miejscami (psikniecie lakierem, 5 minut roboty), moze troszke olejami popracowac (ale to juz jak kto lubi), natomiast pewne jest, ze cos jest nie tak z blotkiem, po pierwsze rozmiszczenie, przod uwalany a zawieszenie i tyl czyste, no i jednostajnosc tego blotka, jednokolorowe i takie jakies troche plaskie. Warto z tym cos zrobic bo model prezentuje sie naprawde fajnie, a wystarczy poswiecic jeszcze tylko odrobine czasu i pracy i wyjdzie naprawde zaje.... fajny model. ps czekam na nowe fotki po poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Ładne obicia. Z błotkiem popracuj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2015 Popracowałem... created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2015 Proszę o wyrozumiałość. Jako starszy człowiek czasami jeszcze trzaskam babole przy wklejaniu zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Przykro mi, ale to budzenie do mnie nie przemawia. Sam model ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi