MichalZ Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, dziś do zaprezentowania mam model X-wing-a w skali 1:72 , cały proces budowy oraz malowania można obejrzeć tu : A model wygląda tak Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Jak dla mnie - ładna rzecz. Ale te "plemniki" to bym sobie darował (taka osobista sugestia i nikt nie musi się z nią zgadzać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 W takim tempie świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Fajnie umęczony. Bez plemników lepiej by się prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 A ja trochę pomarudzę. Budzenie wash-em w tej formie trochę mi nie podchodzi. Osobiście wolałbym zrobić budzenie olejami. I jeszcze dałbym lakier matowy. Ale to subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 To są torpedy fotonowe nie jakieś plemniki mi się podoba :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Fajny , ale faktycznie można go jeszcze pociągnąć matowym lakierem, nie jest za późno - a będzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi