empit Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Model Alangera, prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model guy Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Świetna robota.Bardzo mi się podoba.Mogę spytać ile go robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Długo nie mogłem się za niego zabrać. Ale bardzo lubię ten typ, więc przyszedł na niego czas. Robiłem go ponad rok. Ale sporo czasu stał sobie na półce. Dodałem tylko metalową lufę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Ładny i nietypowy model. Alanger dobry jest jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Alanger to Alanger. Stary model. Plastik słabej jakości, detal może nie najlepszy. Ale pojazd ciekawy, í nie było wtedy wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Bardzo ładny model i rzeczywiście nietuzinkowy temat. Chwilami aż się nie chce oglądać kolejnego Tygrysa, , Pantery, Teciaka, czy też Challengera. Takie modele przyjemnie urozmaicają nasze modelarskie życie. Te maszyny z przed IIWW mają coś w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Model ciekawy, ale mam dwie uwagi. Słabo pobrudzone gąsienice i obicia trochę słabe w niektórych miejscach. Co się zaś tyczy jakości modelu to Hobby Boss ostatnio wypuścił kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Model faktycznie ciekawy ale...lepsze zdjęcia !!!!!! Bo ciężko się patrzy a model wart dobrych zdjęć. Ja czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi