empit Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Kolejny T-34. To jak na razie najnowszy skończony T-34. Model prosto z pudła, lufa metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Ten zdecydowanie najbardziej mi się podoba. Uwaga jak przy poprzednim - potraktuj gąsienice metalizerem. Jeżeli chodzi o fotki to nr. 3 jest najbliższą tego o czym pisałem. Tylko jeszcze jakby bardziej z góry mogłoby być. I zadziałaj coś w kwestii oświetlenia. Ogranicza ono prezentacje ładnych modeli. Możesz napisać co to za farba? Podoba mi się kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Faktycznie ten najfajniejszy, co do blotka i pylu na czolgach zobacz na zdjeciach jak to wyglada na prawdziwych, zwykle te co maja kola uwalane jak ten teciak maja tez mocno uwalany tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi