Piecu_KP Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Nie dawaj rdzy. One miały blachy aluminiowe. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gerd Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 To przyjemny model choć leciwy. Walczyłem z nim kiedyś i raczej przyjemnie było. Będę zaglądał. Cytuj
mandrivecs Napisano 25 Marca 2016 Napisano 25 Marca 2016 Jeden z moich ulubionych pojazdów... działaj dalej..! Cytuj
DP100 Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Napisano 22 Czerwca 2016 Witam wszystkich co tu zaglądają ponownie. Sporo czasu minęło niestety. Przeprowadzka i urządzanie się w nowym miejscu zajęło masę czasu. Aczkolwiek w tak zwanym międzyczasie a raczej sporo czasu temu udało mi się popchnąć model do przodu. Właściwie brakuje mu bardzo niewiele. Łańcuchy tylnej klapy z pakunkiem są do pomalowania i brakuje kanistrów, które koncertowo zchrzaniłem próbując sił z metodą solną w celu uzyskania efektu rdzawych odprysków. Ale metoda już chyba opanowana, do wykorzystania w przyszłości. A oto efekty: Generalnie jestem zadowolony z efektu ogólnego. Oczywiście jest wiele rzeczy, które mnie nie satysfakcjonują, ale odegrały one rolę edukacyjną dla mnie. Będę wdzięczny za komentarze i te pozytywne i te drugie także w swojej roli pozytywne Jeden z moich ulubionych pojazdów... działaj dalej..! Różowa Panterka byłaby idealna dla Twojej córeczki Musisz jej taką zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi