Piecu_KP Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Nie dawaj rdzy. One miały blachy aluminiowe. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 To przyjemny model choć leciwy. Walczyłem z nim kiedyś i raczej przyjemnie było. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Jeden z moich ulubionych pojazdów... działaj dalej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DP100 Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 Witam wszystkich co tu zaglądają ponownie. Sporo czasu minęło niestety. Przeprowadzka i urządzanie się w nowym miejscu zajęło masę czasu. Aczkolwiek w tak zwanym międzyczasie a raczej sporo czasu temu udało mi się popchnąć model do przodu. Właściwie brakuje mu bardzo niewiele. Łańcuchy tylnej klapy z pakunkiem są do pomalowania i brakuje kanistrów, które koncertowo zchrzaniłem próbując sił z metodą solną w celu uzyskania efektu rdzawych odprysków. Ale metoda już chyba opanowana, do wykorzystania w przyszłości. A oto efekty: Generalnie jestem zadowolony z efektu ogólnego. Oczywiście jest wiele rzeczy, które mnie nie satysfakcjonują, ale odegrały one rolę edukacyjną dla mnie. Będę wdzięczny za komentarze i te pozytywne i te drugie także w swojej roli pozytywne Jeden z moich ulubionych pojazdów... działaj dalej..! Różowa Panterka byłaby idealna dla Twojej córeczki Musisz jej taką zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi