empit Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 KW-85 ze stajni Trumpetera. Po czasie znalazłem zdjęcia czołgu z tym numerem i niestety producent s.....ł kalkomanie. Z tyłu wieży numer powinien być duży, tak jak na bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Ładne masz te modele. Troszkę można by przy nich poprawić, ale komu się chce do poprawek wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2016 Dziękuję. Większość modeli robiłem kilka ładnych lat temu. niestety nie było takich możliwości materiałowych jak dziś. Inne były standardy, kto kleił naście lat wstecz ten wie. Wtedy nie było forów modelarskich, bo nie było inernetu . ( tzn był ale nie dla wszystkich). Dziś wiele z tych modeli trzeba by było przemalować, podrasować. Być może uda się choć część i to będzie już sukces. Mam jeszcze wiele nie rozpoczętych, kilka na tapecie i od czasu do czasu biorę jakiegoś staruszka do renowacji. Więc jeśli szanowni forumowicze wytrzymają, to co jakiś czas wrzucę pod pręgierz fotki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 To działaj młodzieńcze Jest na czym oko zawiesić Lubie oglądać ładne modele i dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Przeglądam wszystkie Twoje galerie - bardzo ładna kolekcja się uzbierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi