p11c Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Szacunek za ręczną robotę i temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 No i w sumie to już drugi okręcik więc tak naprawdę zostało jeszcze tylko 98 Trzeci drobiazg się też już robi, jak go skończę to czas na Mątwę. Kadłub Mątwy już mam, więc niedługo zacznę warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Mega Aż chęć mnie bierze żeby na projekt zrobić jeszcze kilka modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Baaaaaa koniecznie !!!!! Ja już robię 7 a planuję więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi