adamkijak Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Witam, czas na następny projekt, tym razem bez fajerwerków, coś prosto z pudła. Model to nowość od nowego producenta-Tiger Model- chociaż wizualnie przypomina Tamiye. Jeżeli chodzi o zawartość pudła to bez szału, model jak na razie poprawny, spasowanie w porządku. Chociaż porównujac z Trumpkiem którego ostatnio złożyłem to tutaj jakość lepsza. Dla modelarza z czasem to model na dwa wieczory, dla mnie będzie trochę dłużej: Mniej więcej coś takiego chcę stworzyć: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 No to z pudła raczej nie będzie, he, he. Koła dajesz zestawowe czy będziesz szukał żywicznych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 No to z pudła raczej nie będzie, he, he. Koła dajesz zestawowe czy będziesz szukał żywicznych? Koła zestawowe, no oprócz tych szmatek na bokach i przodzie to żadnych przeróbek nie będe musiał robić. W sumie malowanie powinno być bardziej wymagające niż klejenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Fajny pojazd i fajny model. Do twarzy mu w tej sukience z falbankami :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Fajny pojazd i fajny model. Do twarzy mu w tej sukience z falbankami :-) Francuz w końcu to co się dziwisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Witam i prezentuje postęp w pracach. Jak na razie to bez większych problemów, chociaż będe musiał założyc koła zanim założe dodatkowy pancerz na bokach, nie da się wcisnąc kół na końcu. Więc będe musiał pomalować dól kadłubu i koła najpierw, co nieco inaczej niż zazwyczaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Francuza ciąg dalszy, podpatrzyłem u jednego z forumowiczów patent na koła na śrubkę i muszę przyznać ze działa, efekt zadowalający Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecu_KP Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Przystojniak. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts