adamkijak Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Witam, czas na następny projekt, tym razem bez fajerwerków, coś prosto z pudła. Model to nowość od nowego producenta-Tiger Model- chociaż wizualnie przypomina Tamiye. Jeżeli chodzi o zawartość pudła to bez szału, model jak na razie poprawny, spasowanie w porządku. Chociaż porównujac z Trumpkiem którego ostatnio złożyłem to tutaj jakość lepsza. Dla modelarza z czasem to model na dwa wieczory, dla mnie będzie trochę dłużej: Mniej więcej coś takiego chcę stworzyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 No to z pudła raczej nie będzie, he, he. Koła dajesz zestawowe czy będziesz szukał żywicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 No to z pudła raczej nie będzie, he, he. Koła dajesz zestawowe czy będziesz szukał żywicznych? Koła zestawowe, no oprócz tych szmatek na bokach i przodzie to żadnych przeróbek nie będe musiał robić. W sumie malowanie powinno być bardziej wymagające niż klejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Fajny pojazd i fajny model. Do twarzy mu w tej sukience z falbankami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Fajny pojazd i fajny model. Do twarzy mu w tej sukience z falbankami :-) Francuz w końcu to co się dziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Witam i prezentuje postęp w pracach. Jak na razie to bez większych problemów, chociaż będe musiał założyc koła zanim założe dodatkowy pancerz na bokach, nie da się wcisnąc kół na końcu. Więc będe musiał pomalować dól kadłubu i koła najpierw, co nieco inaczej niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Francuza ciąg dalszy, podpatrzyłem u jednego z forumowiczów patent na koła na śrubkę i muszę przyznać ze działa, efekt zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Przystojniak. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi