Tojamoris Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Mam ten zestaw, ale nie korzystałem jeszcze z niego, spróbuję i ja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno26 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Mam ten zestaw, ale nie korzystałem jeszcze z niego, spróbuję i ja :-) Tylko nie sugeruj się zdjęciami na pudełku, są zupełnie inne kolory pewnie zwalili coś przy konwersji do CMYKa i wydrukowali na pudełku coś co samo wyszło )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 No właśnie z Twoich zdjęć to te kolory coś dziwne są w stosunku do tych co na zdjęciach się widuje. Zresztą jak zobaczyłem napis Wargame Series to już mi się lampka włączyła bo to są farby dedykowane do gier bitewnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno26 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 No właśnie z Twoich zdjęć to te kolory coś dziwne są w stosunku do tych co na zdjęciach się widuje.Zresztą jak zobaczyłem napis Wargame Series to już mi się lampka włączyła bo to są farby dedykowane do gier bitewnych. ale odcienie wyszły fajne, mi się bardzo podobały, choć zaskoczenie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojamoris Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Ten kolor główny wygląda jak Pactra A30 mniej więcej, więc można powiedzieć, że w porzadku. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Według mnie powinien bardziej wpadać w zielony (w końcu to odmiana Olive Drab) Wysłane i utworzone przy użyciu klawiatury i własnego umysłu - bez durnych reklam aplikacji i sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Model jak na średniozaawansowanego wygląda nieźle. Wytknięte wcześniej błędy już znasz. Dla mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi