mackowiak1991 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Witam, jest to mój pierwszy model, nie licząc modeli sklejanych w dzieciństwie Zvezda Sdkfz 1:35, malowany pędzlem, farbami akrylowimi pactra, okurzony kredkami pastelowymi. Próbowałem pierwszy raz wash, farbami olejnymi jak i pactrami ze skutkiem takim, że praktycznie wszystko zostało przykryte przez pastele. Wszelakie opinie, sugestie mile widziane. Kolejnym modelem będzie flak 88mm 1:35 firmy tamiya. http://www.fotosik.pl/zdjecie/50bed3cfd4da9d60 http://www.fotosik.pl/zdjecie/38facfe01442f0ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Zdjęcia na forum wrzucamy nie w postaci linków. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Model cos mi traci jakas wczesna Academia... Napisz cos z jakiego to zestawu zrobione? No i troche wiecej i lepszych fotek by sie zdalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Model cos mi traci jakas wczesna Academia... Napisz cos z jakiego to zestawu zrobione? No i troche wiecej i lepszych fotek by sie zdalo. Zvezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackowiak1991 Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Zvezda Sdkfz 251/3 1:35, w weekend postaram się wrzucić więcej lepszych zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Zvezda Sdkfz 251/3 1:35, w weekend postaram się wrzucić więcej lepszych zdjęć Przed wrzuceniem zajrzyj tutaj: viewtopic.php?f=86&t=42035 Aha - polecam photobucket - z fotosika często znikają fotki a równocześnie z fotum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Z photobucket też :( Jak oglądam starsze warsztaty to właśnie sporo zdjęć z tego serwisu brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 To najczęściej jest powód tego że ludzie usuwają konta, zmieniają nazwy folderów, przenoszą zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackowiak1991 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Dodaje obiecane zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts