mackowiak1991 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Witam, jest to mój pierwszy model, nie licząc modeli sklejanych w dzieciństwie Zvezda Sdkfz 1:35, malowany pędzlem, farbami akrylowimi pactra, okurzony kredkami pastelowymi. Próbowałem pierwszy raz wash, farbami olejnymi jak i pactrami ze skutkiem takim, że praktycznie wszystko zostało przykryte przez pastele. Wszelakie opinie, sugestie mile widziane. Kolejnym modelem będzie flak 88mm 1:35 firmy tamiya. http://www.fotosik.pl/zdjecie/50bed3cfd4da9d60 http://www.fotosik.pl/zdjecie/38facfe01442f0ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Zdjęcia na forum wrzucamy nie w postaci linków. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Model cos mi traci jakas wczesna Academia... Napisz cos z jakiego to zestawu zrobione? No i troche wiecej i lepszych fotek by sie zdalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Model cos mi traci jakas wczesna Academia... Napisz cos z jakiego to zestawu zrobione? No i troche wiecej i lepszych fotek by sie zdalo. Zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackowiak1991 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Zvezda Sdkfz 251/3 1:35, w weekend postaram się wrzucić więcej lepszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Zvezda Sdkfz 251/3 1:35, w weekend postaram się wrzucić więcej lepszych zdjęć Przed wrzuceniem zajrzyj tutaj: viewtopic.php?f=86&t=42035 Aha - polecam photobucket - z fotosika często znikają fotki a równocześnie z fotum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Z photobucket też :( Jak oglądam starsze warsztaty to właśnie sporo zdjęć z tego serwisu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 To najczęściej jest powód tego że ludzie usuwają konta, zmieniają nazwy folderów, przenoszą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackowiak1991 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Share Napisano 15 Lutego 2016 Dodaje obiecane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi