jaxiu Napisano 19 Lutego 2016 Napisano 19 Lutego 2016 Model który zbudowałem jako drugi po mojej 15 letniej przerwie w modelarstwie (czyli nieco ponad 2 lata temu). Coś mnie ostatnio naszło i postanowiłem go lekko poprawić. Arcydzieło to może nie jest, ale przestał straszyć w gablocie. Cytuj
Corporal_PL Napisano 20 Lutego 2016 Napisano 20 Lutego 2016 Fajny, tylko ta fioletowa optyka trochę dziwnie wygląda. Cytuj
imek46 Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 W BTR są zwykłe szkła. Mam na myśli białe. Szkła są oczywiście pancerne Cytuj
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Z takiej odległości wydaję się ładny. Jednak brak zbliżeń. Cytuj
jaxiu Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 Ależ proszę https://imgur.com/a/I1WOY Cytuj
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Teraz świetnie!!! Brudzenie czym? Pigment? Cytuj
jaxiu Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Napisano 6 Kwietnia 2016 Model przeszedł dość nietypową drogę. Był to drugi model jaki zbudowałem po 15 letniej przerwie. W związku z tym najpierw go pomalowałem aerografem, usłyszałem o pigmentach więc nieudolnie go zapigmentowałem ;) i tak sobie postał 2 lata na półce strasząc. Któregoś dnia potraktowałem go pigment fixerem (który nieco "zjadł" pigment). Na to dołożyłem fading i streaking farbami olejnymi (artystycznymi). Na to dałem jeszcze wash z w/w farb olejnych i do tego dołożyłem wash AK 107 earth efect nakładany aero i rozcierany pędzlem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi