jaxiu Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Model który zbudowałem jako drugi po mojej 15 letniej przerwie w modelarstwie (czyli nieco ponad 2 lata temu). Coś mnie ostatnio naszło i postanowiłem go lekko poprawić. Arcydzieło to może nie jest, ale przestał straszyć w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Misie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Fajny, tylko ta fioletowa optyka trochę dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 W BTR są zwykłe szkła. Mam na myśli białe. Szkła są oczywiście pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Ładny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Z takiej odległości wydaję się ładny. Jednak brak zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Ależ proszę https://imgur.com/a/I1WOY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Teraz świetnie!!! Brudzenie czym? Pigment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Model przeszedł dość nietypową drogę. Był to drugi model jaki zbudowałem po 15 letniej przerwie. W związku z tym najpierw go pomalowałem aerografem, usłyszałem o pigmentach więc nieudolnie go zapigmentowałem ;) i tak sobie postał 2 lata na półce strasząc. Któregoś dnia potraktowałem go pigment fixerem (który nieco "zjadł" pigment). Na to dołożyłem fading i streaking farbami olejnymi (artystycznymi). Na to dałem jeszcze wash z w/w farb olejnych i do tego dołożyłem wash AK 107 earth efect nakładany aero i rozcierany pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi