Szydercza Gała Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Zanabyłem ostatnio więc wrzucam, cobyście mogli zdecydować sami czy warto wydać te parę dolców Oczekiwanie na przesyłkę od nich to normlnie dreszczowiec jak u Hitchcock'a , ale chyba warto Może to i nazisty , ale w tej skali myślę że zasilą następnych kilka moich okrętów, bez wzglądu na ich banderę WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 całkiem sporo ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 ale w tej skali myślę że zasilą następnych kilka moich okrętów, bez wzglądu na ich banderę Przy drobnych korektach można by nawet z nich zrobić szturmowców Imperium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi