Super Moderator Greif Napisano 1 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 1 Czerwca 2018 Na ogół trudny temat ale linki słabo wyszły poszukaj nici do szycia żagli, nie są kosmate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Może linki zastosuj z Eurekaxxl? No i nie zapomnij naciągnąć je odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2018 Linki się naciągają gdy założę metalowy pocisk , nie wiem czy mam siłę podchodzić do tego 3 raz - mówię o wymianie liny :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 No to maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2018 Decyzja zapadla - lina poszla do wymiany razem z dwoma elementami dzwigu, ktore mnie razily po oczach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Czerwca 2018 Share Napisano 2 Czerwca 2018 No i fajnie Słuszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 2 Czerwca 2018 bo za te "kosmate" to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2018 Czy posiada ktoś w swoich zasobach zdjęcie z prowadzeniem przewodów zasilających do przednich lamp w IV ? Pociski - jaki poprawny odcień zieleni powinien być? Jeśli oczywiście jest to zieleń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2018 Tył modelu był taki jakiś "bezduszny" więc dorzuciłem trochę pierdół. Wszystko jest wrzucone na sucho. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Czerwca 2018 Share Napisano 3 Czerwca 2018 Czy posiada ktoś w swoich zasobach zdjęcie z prowadzeniem przewodów zasilających do przednich lamp w IV ? Lampy w wersjach Pz.Kpfw.IV ausf.D/E/F Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 Cześć, Po długiej przerwie, zresztą jak zwykle:) wracam do tematu. Zgodnie z opiniami innych, wymieniłem linę po czym dodałem parę rzeczy i nałożyłem podkład. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Cześć, Długo mnie nie było bo postanowiłem złożyć Karla bez warsztatu. Trochę pracy i przeróbek było. Poniżej efekt prac. Pozdrawiam Kamil W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 I jak się tego Karla kleiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Powiem tak, że : - bardzo dużo śladów po wypychaczach, - duża ilość widocznych przesunięć form na detalach, - trochę poległem na czytaniu instrukcji - mam na myśli, że ciągle obrazek, w którym zawarta informacja, że ten detal do takiej wersji, a ten do takiej. Dodatkowo inaczej wygląda Karl gdy jest w ruchu, lub przygotowany do ostrzału - zawsze gdzieś się pomyliłem. Mimo tego powyżej, zbudowałem model prosto z pudła, który bardzo mi się podoba i sklejanie go sprawiło mi dużą radochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi