Super Moderator Greif Napisano 1 Czerwca 2018 Super Moderator Napisano 1 Czerwca 2018 Na ogół trudny temat ale linki słabo wyszły poszukaj nici do szycia żagli, nie są kosmate. Cytuj
enten Napisano 1 Czerwca 2018 Napisano 1 Czerwca 2018 Może linki zastosuj z Eurekaxxl? No i nie zapomnij naciągnąć je odpowiednio. Cytuj
Skoren86 Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Napisano 1 Czerwca 2018 Linki się naciągają gdy założę metalowy pocisk , nie wiem czy mam siłę podchodzić do tego 3 raz - mówię o wymianie liny :P Pozdrawiam Cytuj
Skoren86 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Napisano 2 Czerwca 2018 Decyzja zapadla - lina poszla do wymiany razem z dwoma elementami dzwigu, ktore mnie razily po oczach Pozdrawiam Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 2 Czerwca 2018 Super Moderator Napisano 2 Czerwca 2018 bo za te "kosmate" to ;) Cytuj
Skoren86 Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Napisano 3 Czerwca 2018 Czy posiada ktoś w swoich zasobach zdjęcie z prowadzeniem przewodów zasilających do przednich lamp w IV ? Pociski - jaki poprawny odcień zieleni powinien być? Jeśli oczywiście jest to zieleń Pozdrawiam Cytuj
Skoren86 Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Napisano 3 Czerwca 2018 Tył modelu był taki jakiś "bezduszny" więc dorzuciłem trochę pierdół. Wszystko jest wrzucone na sucho. Pozdrawiam Cytuj
meser262 Napisano 3 Czerwca 2018 Napisano 3 Czerwca 2018 Czy posiada ktoś w swoich zasobach zdjęcie z prowadzeniem przewodów zasilających do przednich lamp w IV ? Lampy w wersjach Pz.Kpfw.IV ausf.D/E/F Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
Skoren86 Napisano 11 Listopada 2018 Autor Napisano 11 Listopada 2018 Cześć, Po długiej przerwie, zresztą jak zwykle:) wracam do tematu. Zgodnie z opiniami innych, wymieniłem linę po czym dodałem parę rzeczy i nałożyłem podkład. Pozdrawiam Cytuj
Skoren86 Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Napisano 13 Kwietnia 2019 Cześć, Długo mnie nie było bo postanowiłem złożyć Karla bez warsztatu. Trochę pracy i przeróbek było. Poniżej efekt prac. Pozdrawiam Kamil W. Cytuj
Skoren86 Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Napisano 15 Kwietnia 2019 Powiem tak, że : - bardzo dużo śladów po wypychaczach, - duża ilość widocznych przesunięć form na detalach, - trochę poległem na czytaniu instrukcji - mam na myśli, że ciągle obrazek, w którym zawarta informacja, że ten detal do takiej wersji, a ten do takiej. Dodatkowo inaczej wygląda Karl gdy jest w ruchu, lub przygotowany do ostrzału - zawsze gdzieś się pomyliłem. Mimo tego powyżej, zbudowałem model prosto z pudła, który bardzo mi się podoba i sklejanie go sprawiło mi dużą radochę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi