Dumo Napisano 3 Listopada 2016 Autor Share Napisano 3 Listopada 2016 Tak wiem, miało być cieniowanie ale pomyślałem że wpierw zrobię fakturę błota żeby później było łatwiej przy pigmentacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Z wielkim zaciekawieniem poglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Z wielkim zaciekawieniem poglądam . Bardzo mi miło Zbliżenie na brudzonko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Dalej bardzo słabo wyglądają te "przetarcia" na gąsienicach i kołach. Dobrałeś kiepski kolor. Polecam Mr.Metal Color MC 213 Stainless, albo dla mega leniwych jak ja, cienie Tamiya C, które elegancko się wciera. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2016 Autor Share Napisano 5 Listopada 2016 Sebuś spoko, to coś jeszcze nie ma łosza na sobie, tam prawie nie będzie widać tego metalizera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Błoto ci ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Podoba mi się błotko - widać jego "konsystencję". Mi kojarzy się z glebą leśną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Błoto ci ładnie wyszło. Dzięki Podoba mi się błotko - widać jego "konsystencję". Mi kojarzy się z glebą leśną . Kołobrzeska ziemia na kołobrzeskim Isie Nowa mała kolekcja, IS dostał łosza i hetzer dostał baze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Tak jak już pisałem zdjęcie na tle zrobie po skończeniu olejowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Małe postępy, lekki brązowy filtr na całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Ale ci się ten warsztat wlecze. Działaj i bierz się za jakiś nowy model, albo nie. Skończ też Hetzera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Gonię Cię właśnie ze swoim Józefem, ale widzę, że nie dogonie... . Fajnie wygląda, dawaj dalej i więcej "zdjęciów" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Ale ci się ten warsztat wlecze. Działaj i bierz się za jakiś nowy model, albo nie. Skończ też Hetzera. Bardzo wlecze mało czasu niestety ale staram się Gonię Cię właśnie ze swoim Józefem, ale widzę, że nie dogonie... .Fajnie wygląda, dawaj dalej i więcej "zdjęciów" . Świetny warsztat prowadzisz, daję dalej, dzisiaj dalszy ciąg cieniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Moim zdaniem gąski od wewnątrz dalej mają nie naturalny wygląd Moim zdaniem mógłbyś je przetrzeć ale pigmentem w ciemnym kolorze stali np Gun Metal, albo coś w tym kierunku Wtedy by się to ładnie połączyło, a miejsce od kół i tak by się wyszczegolnialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Moim zdaniem gąski od wewnątrz dalej mają nie naturalny wygląd Moim zdaniem mógłbyś je przetrzeć ale pigmentem w ciemnym kolorze stali np Gun Metal, albo coś w tym kierunku Wtedy by się to ładnie połączyło, a miejsce od kół i tak by się wyszczegolnialo Jeszcze zmienią kolor, wszystko w swoim czasie Będzie podobnie jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 No i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2016 No i git Na razie jeszcze sporo olejowania zostało, szczególnie wieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Świetny warsztat prowadzisz, daję dalej, dzisiaj dalszy ciąg cieniowania Dzięki, fajnie, że się podoba . Ładnie finiszujesz, wstaw kilka zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2017 Świetny warsztat prowadzisz, daję dalej, dzisiaj dalszy ciąg cieniowania Dzięki, fajnie, że się podoba . Ładnie finiszujesz, wstaw kilka zdjęć . Wybaczcie że budowa się tak ciągnie ale z czasem jest różnie :( Płukanka i biedronka z farb olejnych gotowa, zostaję punktowy wash, obicia zacieki i pigmentujemy, następne postępy w pracach jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 W pospiechu na Berlin zgubil kolo ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 W pospiechu na Berlin zgubil kolo ? :P Gdyby stracił wszystkie koła na skrzydłach husarii by doleciał Jak to ja jakiś smaczek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Dzięki Dzisiaj obicia trzymajcie kciuki żebym nie przegiął pały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Delikatnie Rafał, nie zrób z niego wraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Delikatnie Rafał, nie zrób z niego wraku. Mam nadzieję że nie przesadziłem z obiciami, znowu mi aparat świruję, coś musiałem namieszać jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Moim zdaniem jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi