Rack Napisano 19 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, musiałem zaktualizować linki do zdjęć, poszło nawet gładko ( praktyka, czyni cuda ). Korzystając z okazji wstawiam robocze zdjęcie z niedawnych prac. Mam nadzieję w styczniu "wykończyć" Józka... Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2018 Share Napisano 20 Grudnia 2018 Podoba mi się. A co do tego... 7 godzin temu, Rack napisał: Mam nadzieję w styczniu "wykończyć" Józka... ... to trzymam za słowo. Warsztat ciągnie się już prawie 3 lata i wypadałoby się trochę sprężyć, szczególnie że już wiele nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2019 Witam, jak Krzysztof powiedział, tak musi być - czyli jako się rzecze: kobyłka u płota, znaczy Józek trafił do galerii - zapraszam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi