Skocz do zawartości

Belki podskrzydłowe BD3-UMK2A do MiG-29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam-poszukuję zdjęć belki BD3-UMK2A-Zamierzam podwiesić pod mojego MiGa 29 wyrzutnie B-8M.Pozdrawiam.

Napisano

Dziękuję mój jest w 1:72 wyrzutnie sobie odlałem,brakowało belek .Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Zdjęcia takie sobie, sorry. Belki są tak blisko siebie, że nie ma szans zrobić zdjęcia w rzucie z boku w całości.

20160317_123301_zpsk9so55rb.jpg

20160317_123314_zpsrmyeggsp.jpg

20160317_123324_zpsmask6djx.jpg

I dla porównania, z suki:

20160317_123347_zpswjjuonha.jpg

Jakbyś przerabiał z jakiś modeli Su-7/20/22 to trzeba zmienić przede wszystkim nosek i układ luków na powierzchniach bocznych.

Przy okazji się podczepię pod temat z innym pytaniem dot. 29go. Było swego czasu trochę zdjęć ze strzelań do celów naziemnych i między innymi ujęcie na lewą burtę osmaloną po strzelaniu z działka. Odgrzebał by ktoś link do tych zdjęć? Bo ja znaleźć nie mogę.

Edytowane przez Gość
Napisano

Daleko im od ideału ale po połączeniu tych dwóch elementów powstaje takowa belka - oczywiście stabilizatory wyrzutni "grubawe" ale wydaje mi się,że to właśnie to

80aadc2315cde321med.jpg

Dzięki Mikele! Twoje foty już lądują na moim dysku bo sam mam planach B8M1 pod Mig-iem 29

Napisano

Witam-dzięki za zdjęcia-zaraz zacznę przekuwać to w produkt-a tak nawiasem za moich czasów to byly tylko UB-16x57,nadzwigałem sie ich jak diabli-pozdrawiam.

Napisano

Faktycznie po przyjrzeniu się dużym zdjęciom widać,że to nie ta sama belka Może uda mi się przekuć tego ICM-a

Napisano

Przy okazji się podczepię pod temat z innym pytaniem dot. 29go. Było swego czasu trochę zdjęć ze strzelań do celów naziemnych i między innymi ujęcie na lewą burtę osmaloną po strzelaniu z działka. Odgrzebał by ktoś link do tych zdjęć? Bo ja znaleźć nie mogę.

Masz coś takiego na myśli ?

2157.jpg

397542_617663991642546_1337824730_n.jpg

To w zasadzie głównie smar którym całe działko jest zakonserwowane a "rozkonserwowuje" się samo przy strzelaniu

Napisano

Smar jest tylko na blachach przy wylocie działka . Pózniej myje/myło sie to benzyną . Osmolenia pochodzą z gazów prochowych. Na moim zdjeciu widac zasmarowany panel działka przed lotem na Nadarzyce.

Napisano

Witam-chodzi mi o tą(ę) belkę która jest podwieszana bezpośrednio do skrzyła,a dopiero do niej ta "właściwa". Pozdrawiam.