emeryt Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Witam-poszukuję zdjęć belki BD3-UMK2A-Zamierzam podwiesić pod mojego MiGa 29 wyrzutnie B-8M.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 W jakiej skali? Jeśli w 1:48 są są ładne, żywiczne gotowce, od razu z B-8M1 od Eduarda. https://www.scalemates.com/kits/131790-eduard-648041-rocket-launcher-b-8m1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzik Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 W 1:72 masz takie w zestawie ICM Soviet Air-to-Surface air armament i to razem z B-8M1 . http://www.mojehobby.pl/products/Soviet-Air-to-Surface-Aircraft-Armament.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Dziękuję mój jest w 1:72 wyrzutnie sobie odlałem,brakowało belek .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 W zestawie ICM nie ma tych belek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Zdjęcia takie sobie, sorry. Belki są tak blisko siebie, że nie ma szans zrobić zdjęcia w rzucie z boku w całości. I dla porównania, z suki: Jakbyś przerabiał z jakiś modeli Su-7/20/22 to trzeba zmienić przede wszystkim nosek i układ luków na powierzchniach bocznych. Przy okazji się podczepię pod temat z innym pytaniem dot. 29go. Było swego czasu trochę zdjęć ze strzelań do celów naziemnych i między innymi ujęcie na lewą burtę osmaloną po strzelaniu z działka. Odgrzebał by ktoś link do tych zdjęć? Bo ja znaleźć nie mogę. Edytowane 17 Marca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzik Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Daleko im od ideału ale po połączeniu tych dwóch elementów powstaje takowa belka - oczywiście stabilizatory wyrzutni "grubawe" ale wydaje mi się,że to właśnie to Dzięki Mikele! Twoje foty już lądują na moim dysku bo sam mam planach B8M1 pod Mig-iem 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Nie, to nie to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 Witam-dzięki za zdjęcia-zaraz zacznę przekuwać to w produkt-a tak nawiasem za moich czasów to byly tylko UB-16x57,nadzwigałem sie ich jak diabli-pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzik Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Faktycznie po przyjrzeniu się dużym zdjęciom widać,że to nie ta sama belka Może uda mi się przekuć tego ICM-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Wymiary- 1980x344x268 z oporami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Przy okazji się podczepię pod temat z innym pytaniem dot. 29go. Było swego czasu trochę zdjęć ze strzelań do celów naziemnych i między innymi ujęcie na lewą burtę osmaloną po strzelaniu z działka. Odgrzebał by ktoś link do tych zdjęć? Bo ja znaleźć nie mogę. Masz coś takiego na myśli ? To w zasadzie głównie smar którym całe działko jest zakonserwowane a "rozkonserwowuje" się samo przy strzelaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 O to chodziło. Wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Smar jest tylko na blachach przy wylocie działka . Pózniej myje/myło sie to benzyną . Osmolenia pochodzą z gazów prochowych. Na moim zdjeciu widac zasmarowany panel działka przed lotem na Nadarzyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 18 Marca 2016 Autor Share Napisano 18 Marca 2016 Witam-chodzi mi o tą(ę) belkę która jest podwieszana bezpośrednio do skrzyła,a dopiero do niej ta "właściwa". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi