eldiabllo 6 Napisano 2 Kwiecień 2016 Moja pierwsza diorama wykonana własnorecznie z ogólnodostepnych materiałow. a tutaj taka prezentacja tutaj warsztat viewtopic.php?f=90&t=53571 pozdrawiam Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.A.V. 2 Napisano 17 Kwiecień 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldiabllo 6 Napisano 5 Maj 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Czyli drzewo najgorzej wyszło? No skręciłem pierwszy raz takie cudo , no może następne wyjdzie lepiej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldiabllo 6 Napisano 25 Maj 2016 Tak stwierdziłem ze po zakończeniu pracy na konkurs zabiorę sie jeszcze raz za ta dioramę bo troszkę mnie denerwuje, pare rzeczy do poprawki jest . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.A.V. 2 Napisano 26 Maj 2016 Zastanawiam mnie jeszcze jedna sprawa - ten figurant wyskakujący przez burtę. Po co się wspina skoro może wyjść przez tylne drzwi ? Chodzi mi o to że jak jest rozkaz szybko opuścić pojazd to część wychodzi tyłem a ci co siedzą z przodu mogą wyskakiwać - to logiczne Ale wyskakiwanie górą jeśli przy drzwiach nie ma "tłoku" to zbędny wysiłek ale i strata czasu, poza tym można i nogę skręcić... Ot takie moje przemyślenia... ale nie twierdzę iż taka sytuacja jak u ciebie na dioramie nie mogłaby mieć miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldiabllo 6 Napisano 26 Maj 2016 no własnie pasuje jakis pakiet żołnierzy dołorzyć co by ich tłoczniej było , bo miejsca dużo jeszcze tam jest . Popracuje jeszczenad nia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7urgen 0 Napisano 30 Maj 2016 Wyskakiwac tylnymi drzwiami z 251nki trzema umiec, zwlaszcza jezeli pojazd jest w ruchu. Mozna na przyklad stracic paluszki u raczek jak sie nie wie jak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KW-2 0 Napisano 16 Luty 2017 Model ładny! Dioramka też spoczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldiabllo 6 Napisano 15 Kwiecień 2018 diorama dostała małego tunningu, wiele sie niezmieniło aczkolwiem chyba lepiej wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grig 0 Napisano 17 Maj 2018 Bardzo ładny model, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.A.V. 2 Napisano 23 Czerwiec 2018 Jest lepiej To teraz idź za ciosem i stuninguj te ruiny kamienicy - albo chociaż popraw kolorystykę (zamiast tej ostrej zieleni idź bardziej w stronę szarości) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach