eldiabllo Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Moja pierwsza diorama wykonana własnorecznie z ogólnodostepnych materiałow. a tutaj taka prezentacja tutaj warsztat viewtopic.php?f=90&t=53571 pozdrawiam Grzegorz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Czyli drzewo najgorzej wyszło? No skręciłem pierwszy raz takie cudo , no może następne wyjdzie lepiej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 Tak stwierdziłem ze po zakończeniu pracy na konkurs zabiorę sie jeszcze raz za ta dioramę bo troszkę mnie denerwuje, pare rzeczy do poprawki jest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Zastanawiam mnie jeszcze jedna sprawa - ten figurant wyskakujący przez burtę. Po co się wspina skoro może wyjść przez tylne drzwi ? Chodzi mi o to że jak jest rozkaz szybko opuścić pojazd to część wychodzi tyłem a ci co siedzą z przodu mogą wyskakiwać - to logiczne Ale wyskakiwanie górą jeśli przy drzwiach nie ma "tłoku" to zbędny wysiłek ale i strata czasu, poza tym można i nogę skręcić... Ot takie moje przemyślenia... ale nie twierdzę iż taka sytuacja jak u ciebie na dioramie nie mogłaby mieć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 no własnie pasuje jakis pakiet żołnierzy dołorzyć co by ich tłoczniej było , bo miejsca dużo jeszcze tam jest . Popracuje jeszczenad nia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Wyskakiwac tylnymi drzwiami z 251nki trzema umiec, zwlaszcza jezeli pojazd jest w ruchu. Mozna na przyklad stracic paluszki u raczek jak sie nie wie jak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Model ładny! Dioramka też spoczko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted April 15, 2018 Author Share Posted April 15, 2018 diorama dostała małego tunningu, wiele sie niezmieniło aczkolwiem chyba lepiej wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grig Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Bardzo ładny model, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Jest lepiej To teraz idź za ciosem i stuninguj te ruiny kamienicy - albo chociaż popraw kolorystykę (zamiast tej ostrej zieleni idź bardziej w stronę szarości) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts