eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Moja pierwsza diorama wykonana własnorecznie z ogólnodostepnych materiałow. a tutaj taka prezentacja tutaj warsztat viewtopic.php?f=90&t=53571 pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Wywaliłbym to drzewo - słabo się komponuje do całości, a poza tym wykonanie mocno odstaje od reszty Czyli drzewo najgorzej wyszło? No skręciłem pierwszy raz takie cudo , no może następne wyjdzie lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 Tak stwierdziłem ze po zakończeniu pracy na konkurs zabiorę sie jeszcze raz za ta dioramę bo troszkę mnie denerwuje, pare rzeczy do poprawki jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Zastanawiam mnie jeszcze jedna sprawa - ten figurant wyskakujący przez burtę. Po co się wspina skoro może wyjść przez tylne drzwi ? Chodzi mi o to że jak jest rozkaz szybko opuścić pojazd to część wychodzi tyłem a ci co siedzą z przodu mogą wyskakiwać - to logiczne Ale wyskakiwanie górą jeśli przy drzwiach nie ma "tłoku" to zbędny wysiłek ale i strata czasu, poza tym można i nogę skręcić... Ot takie moje przemyślenia... ale nie twierdzę iż taka sytuacja jak u ciebie na dioramie nie mogłaby mieć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 no własnie pasuje jakis pakiet żołnierzy dołorzyć co by ich tłoczniej było , bo miejsca dużo jeszcze tam jest . Popracuje jeszczenad nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Wyskakiwac tylnymi drzwiami z 251nki trzema umiec, zwlaszcza jezeli pojazd jest w ruchu. Mozna na przyklad stracic paluszki u raczek jak sie nie wie jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Model ładny! Dioramka też spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2018 diorama dostała małego tunningu, wiele sie niezmieniło aczkolwiem chyba lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grig Napisano 17 Maja 2018 Share Napisano 17 Maja 2018 Bardzo ładny model, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Czerwca 2018 Share Napisano 23 Czerwca 2018 Jest lepiej To teraz idź za ciosem i stuninguj te ruiny kamienicy - albo chociaż popraw kolorystykę (zamiast tej ostrej zieleni idź bardziej w stronę szarości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi