PorfiryP Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Polecam jak wyżej kabinę z wyciągiem. Uważam, że powinno to być obowiązkowe wyposażenie dla własnego zdrowia i komfortu domowników (+ obowiązkowo maska). Maluję w mieszkaniu w kuchni i dzięki kabinie nie mam problemu ze smrodem i osadzającą się farbą. Mimo, że kabina jest chińska, to jest wykonana porządnie. Jest kompaktowa, fajnie się składa i rozkłada. Po malowaniu wraca do piwnicy razem ze sprężarką. Jedyny problem, to jak pisał cooper69, zimne LEDy. W zasadzie są do wymiany, bo nie da się przy nich malować. Wymiana nie jest wielce skomplikowana. Ja sobie poradziłem tak: http://imgur.com/a/he5yS Cytuj
Night_Nine Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Ehhhhh niestety ja mam problem taki ze moi rodzice nie mają wyjątkowo wysokiego iq i im nie potrafie wytłumaczyc "genjuszom" ze aergoraf to nie pistolet malarski jak do malowania samochodu. Nawet mi nie pozwolą malowac w komorze w własnym pokoju... Cytuj
mcmcmc Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Zainspirowany tematem, postanowiłem zbudować własna komorę do malowania. Brakuje jeszcze foli na ściankach bocznych, tylnej ścianie i dachu. Zdjęcie niezgodne z regulaminem. III. Przepisy szczegółowe:9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 1024 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Fotografie nie spełniające tego wymogu, mogą być usunięte z forum bez ostrzeżenia. Pozdrawiam jawkers. Stelaż wyposażony jest w mini wiatraczek 5 V pod USB. Cytuj
cooper69 Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Takim wiatraczkiem to sobie możesz najwyżej niestety samopoczucie poprawić. Chcesz mieć wyciąg z filtrem to najlepiej przy takiej konstrukcji jakiś tani nowy lub używany wyciąg kuchenny zamontować. Cytuj
luckyLUKE Napisano 5 Grudnia 2016 Napisano 5 Grudnia 2016 Rozumiem, że jesteś dumny ze swojej budowli, ale zdjęcie o rozmiarze 4,4 MB to gruba przesada kolego. Cytuj
model11 Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 Hello, jakie koszta takiej budowy? Muszę coś takiego jednak mieć, nawet malowanie w garażu powoduje za duże hulanie farby po pomieszczeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi