PorfiryP Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Polecam jak wyżej kabinę z wyciągiem. Uważam, że powinno to być obowiązkowe wyposażenie dla własnego zdrowia i komfortu domowników (+ obowiązkowo maska). Maluję w mieszkaniu w kuchni i dzięki kabinie nie mam problemu ze smrodem i osadzającą się farbą. Mimo, że kabina jest chińska, to jest wykonana porządnie. Jest kompaktowa, fajnie się składa i rozkłada. Po malowaniu wraca do piwnicy razem ze sprężarką. Jedyny problem, to jak pisał cooper69, zimne LEDy. W zasadzie są do wymiany, bo nie da się przy nich malować. Wymiana nie jest wielce skomplikowana. Ja sobie poradziłem tak: http://imgur.com/a/he5yS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Ehhhhh niestety ja mam problem taki ze moi rodzice nie mają wyjątkowo wysokiego iq i im nie potrafie wytłumaczyc "genjuszom" ze aergoraf to nie pistolet malarski jak do malowania samochodu. Nawet mi nie pozwolą malowac w komorze w własnym pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcmcmc Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Zainspirowany tematem, postanowiłem zbudować własna komorę do malowania. Brakuje jeszcze foli na ściankach bocznych, tylnej ścianie i dachu. Zdjęcie niezgodne z regulaminem. III. Przepisy szczegółowe:9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 1024 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Fotografie nie spełniające tego wymogu, mogą być usunięte z forum bez ostrzeżenia. Pozdrawiam jawkers. Stelaż wyposażony jest w mini wiatraczek 5 V pod USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Takim wiatraczkiem to sobie możesz najwyżej niestety samopoczucie poprawić. Chcesz mieć wyciąg z filtrem to najlepiej przy takiej konstrukcji jakiś tani nowy lub używany wyciąg kuchenny zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Rozumiem, że jesteś dumny ze swojej budowli, ale zdjęcie o rozmiarze 4,4 MB to gruba przesada kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Hello, jakie koszta takiej budowy? Muszę coś takiego jednak mieć, nawet malowanie w garażu powoduje za duże hulanie farby po pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi