szymon0243 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Jak zrobić błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Ja robię zawsze z gliny, ziemi i wody. Potem udeptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 w robieniu błota dobre są dzieci. daj im trochę wody, piasku i same je zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Kawa zmieszana z wikolem i brązową farbą. Potem możesz pocieniować pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Dzisiaj błoto robiłem więc jeszcze pamiętam. Piasek drobny lub kawa wikol,sidolux,ziemia doniczkowa i jakaś farba w odcieniu brązowym może być olejna by wyglądało jak błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 To się świetnie nadaje; http://migproductionswebshop.com/popup_image.php?pID=71 Potrzeba jeszcze odrobinę gipsu i pigment. Wychodzi coś takiego: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=29591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Na kanale scale war machines jest dobry tutorial, na robienie z rozwodnionej szpachlówki i piasku/ziemi doniczkowej. Minus jest taki, że maluje się potem , bo moje farby nie chciały się ze szpachlówką łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Na kanale scale war machines jest dobry tutorial, na robienie z rozwodnionej szpachlówki i piasku/ziemi doniczkowej.Minus jest taki, że maluje się potem , bo moje farby nie chciały się ze szpachlówką łączyć Raczej rozrzedzonej, rozcieńczonej bo ja tam w przepisie żadnej wody nie widzę. A poza tym: jak dla mnie kompletnie bez sensu tutorial- najpierw nakładać szarą fakturę błota a potem to wszystko malować Po co dokładać sobie roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Moje błoto wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi