Szydercza Gała Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Kolejny wypust Mikro-Mira, kolejny wynalazek Coraz ładniejsze robią te wypraski. Na ich stronie jest inbox, więc starałem się jeno uchwycić detal, cobyście wiedzieli z czym macie do czynienia. Pudło Kadłub: Główna wypraska: Podstawka : Kalki i blaszka: Osobiście polecam, fajny pokrak zrobione przyzwoicie, detal niezły, zajmie jakieś 13 cm na półce i to wszystko za niewielkie pieniądze. WIELKIE JOŁ Cytuj
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Ładne cacko w dodatku twoja skala chyba Wypuścili ostatnio też w 144 Hollanda - wydaje mi się że również warto się zainteresować. Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 A oprócz Hollanda- Gało, musisz go zlepić! ; ) Cytuj
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Napisano 23 Kwietnia 2016 Na Hollanda już czekam Z Resurgamem na razie się wstrzymam, poczekam co jeszcze wymyślą Cytuj
M.A.V. Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Patrzę na tego Resurgana i mi się przypomniały szczeniackie lata... A dokładnie koooltowy komiks o Tytusie i ekipie - w którejś z ksiąg mieli podobny wehikuł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi