Szydercza Gała Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Kolejny wypust Mikro-Mira, kolejny wynalazek Coraz ładniejsze robią te wypraski. Na ich stronie jest inbox, więc starałem się jeno uchwycić detal, cobyście wiedzieli z czym macie do czynienia. Pudło Kadłub: Główna wypraska: Podstawka : Kalki i blaszka: Osobiście polecam, fajny pokrak zrobione przyzwoicie, detal niezły, zajmie jakieś 13 cm na półce i to wszystko za niewielkie pieniądze. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Ładne cacko w dodatku twoja skala chyba Wypuścili ostatnio też w 144 Hollanda - wydaje mi się że również warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 A oprócz Hollanda- Gało, musisz go zlepić! ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Na Hollanda już czekam Z Resurgamem na razie się wstrzymam, poczekam co jeszcze wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Patrzę na tego Resurgana i mi się przypomniały szczeniackie lata... A dokładnie koooltowy komiks o Tytusie i ekipie - w którejś z ksiąg mieli podobny wehikuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi