Sławekb Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Cześć...w moim Puszczyku,też mam szmatkę na drzwiach bocznych,bo szkło miało dziurę(z winy producenta),więc musiałem jakoś wybrnąć......a model baaardzo ładny...jak wszystkie twoje zresztą p.s.co tam z MI-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Jeszcze raz dziękuje za wszystkie komentarze . Fajnie, że model się podoba p.s.co tam z MI-2 Sławku - Mi-2 odpoczywał w trakcie tego "szybkiego" projektu Teraz pomalutku będę do niego wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vero Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Model bardzo fajny, ale plandeka średnia. Tak powinna wyglądać: W Szczecinie przebywasz, jedź niedaleko do 21.BLT zobacz jak chłopaki szmaty rzucają potem podpieraj się zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Model bardzo efektowny. A szmata na kabinie to dobre wyjście. Przy czym ta konkretna wyglada dziwnie. Ja bym poszukał zdjęć prawdziwych pokrowców(pewnie takie sa) i postarał sie je odtworzyć na modelu. Wtedy byłoby jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Kawał dobrej roboty, podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi