enten Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Mówię o podwykonawcach modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Mówię o podwykonawcach modelu Takie zagranie byłoby ciosem poniżej pasa :p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Podzielisz się nagrodą i będzie ok. Nikt się nie dowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Spoko Kamil, też tu wpadnę że swoim Warriorem. Już wiem że się nie wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Ej a nie uważasz że model i konkurs są ważniejsz? Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Buuu Spokojnie wrócę na forum z większym impetem - będzie dużo nowego miejsca więc i modeli będzie przybywać. Ej a nie uważasz że model i konkurs są ważniejsz? Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Modele zawsze są dla mnie ważne, ale jednak coś stało się ważniejszego Spoko Kamil, też tu wpadnę że swoim Warriorem. Już wiem że się nie wyrobię. Mam jednak nadzieję, że tak jak i w Zimowym konkursie udało Ci się wyrobić, tak będzie i teraz. Życzę Ci tego, bo modele budujesz świetne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Spoko Kamil, też tu wpadnę że swoim Warriorem. Już wiem że się nie wyrobię. Mam jednak nadzieję, że tak jak i w Zimowym konkursie udało Ci się wyrobić, tak będzie i teraz. Życzę Ci tego, bo modele budujesz świetne. Pozdrawiam Dzięki że ci się modele podobają. Jednak tutaj jest gorzej. W środę wyjeżdżamy na urlop i wracam pod samiutki koniec miesiąca, więc technicznie jest to nie do ogarnięcia. No cóż, lato zdecydowanie nie sprzyja modelowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Cześć wszystkim, Udało się po długim czasie wrócić do modelarstwa. Nowe miejsce zorganizowane więc można zaczynać, a nie ukrywam mam co kończyć. Mały update: Czy posiada może ktoś zdjęcia przedziału silnikowego w Marderze ? Jeśli tak to z chęcią coś bym podglądnął. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Trochę Ci zeszło. Mam nadzieję że teraz będzie już w miarę regularny progress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Trochę Ci zeszło. Mam nadzieję że teraz będzie już w miarę regularny progress. Dom trochę pochłonął czasu teraz już wszystko powinno być regularne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Mały update i mała zabawa z blaszkami. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Miło Cię widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Niestety dziś pokazuje swoją bezradność chęci większe niż umiejętności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi