SebastianC. Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 (edited) Na szybko dwie fotki mojego świeżego ulepka czyli F-16C nr 4062 z Krzesin. Model to najnowszy wypust Revella plus kalki Model Maker Decals. Jak zwykle w kilku aspektach nie wyszło mi tak jak bym sobie tego życzył Podstawka jest tymczasowa pożyczona z innego modelu. Edited May 1, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Ale czad Skoro jest w locie, to czemu podwozie nie jest schowane? Docelowo będzie stał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianC. Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 W zamyśle ma to przedstawiać samolot podchodzący do lądowania dlatego wypuszczone podwozie i otwarte hamulce. Klap nie wychylałem bo miałbym za małą powierzchnię styku skrzydło-kadłub i połączenie mogło by nie wytrzymać ciężaru podwieszeń. Wiem, że pilot w kabinie powinien być no i dziób bardziej zadarty w górę ale chyba przymkniecie na to oko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianC. Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 *Meet nie Meat. ;-) Racja, już poprawiłem Fajne to jest. Jesteś gynekologiem? :-P Ani ginekologiem ani chirurgiem naczyniowym. Chociaż zdanie japońskiego egzaminu na chirurga było by w moim zasięgu: https://www.youtube.com/watch?v=1TtU4UNM2po&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slee Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Czad! Skad wytrzasnales taka wielka zarowke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitoUN Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Oglądałem na żywo,świetny model. Bardziej mi się podobał niż jeden eF w 72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Potwierdzam. Również podziwiałem na żywo (w Koszęcinie). Trzeba przyznać - robi wrażenie... Szacun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Powinny tez byc szachownice na gornych powierzchniach skrzydel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 kosmos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts