SebastianC. Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Na szybko dwie fotki mojego świeżego ulepka czyli F-16C nr 4062 z Krzesin. Model to najnowszy wypust Revella plus kalki Model Maker Decals. Jak zwykle w kilku aspektach nie wyszło mi tak jak bym sobie tego życzył Podstawka jest tymczasowa pożyczona z innego modelu. Edytowane 1 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ale czad Skoro jest w locie, to czemu podwozie nie jest schowane? Docelowo będzie stał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 W zamyśle ma to przedstawiać samolot podchodzący do lądowania dlatego wypuszczone podwozie i otwarte hamulce. Klap nie wychylałem bo miałbym za małą powierzchnię styku skrzydło-kadłub i połączenie mogło by nie wytrzymać ciężaru podwieszeń. Wiem, że pilot w kabinie powinien być no i dziób bardziej zadarty w górę ale chyba przymkniecie na to oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 *Meet nie Meat. ;-) Racja, już poprawiłem Fajne to jest. Jesteś gynekologiem? :-P Ani ginekologiem ani chirurgiem naczyniowym. Chociaż zdanie japońskiego egzaminu na chirurga było by w moim zasięgu: https://www.youtube.com/watch?v=1TtU4UNM2po&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Czad! Skad wytrzasnales taka wielka zarowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitoUN Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Oglądałem na żywo,świetny model. Bardziej mi się podobał niż jeden eF w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Potwierdzam. Również podziwiałem na żywo (w Koszęcinie). Trzeba przyznać - robi wrażenie... Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Powinny tez byc szachownice na gornych powierzchniach skrzydel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi