Tazman79 Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Wg mnie jest ta antena na ramce gdzie byly elementy dyszy silnika... Czesc MM10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 F-16 skończony. Dziękuję forumowym kolegom za pomoc źródłową przy budowie modelu. Zapraszam do pełnej galerii ---> viewtopic.php?f=231&t=54732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziki888 Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Gratuluję wytrwałości! U mnie ten model leży rozgrzebany od ponad dwóch lat i jakoś końca nie widać;) a mam ten sam pomysł i kalki na ten model... Fajnie Ci wyszło:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Mimo iż nie lubię tego samolotu to model bardzo mi się podoba. Czy różnice między kolorami (bardzo subtelne) to wynik bardzo jasnych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Dzięki Panowie. KRL jest to wina i jasnych zdjęć, ale także za delikatnych przejść kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi