Jaśko2002 Napisano 30 Czerwca 2016 Share Napisano 30 Czerwca 2016 WOW! Drukarki 3d jeszcze na forum nie widziałem Sam projekt powala , a pewnie po zakończeniu prac niejedni ( w tym ja ) będę zbierał szczękę z podłogi Pozdrawiam i kibicuje ! Jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Jestem ciekawy postępów, bo projekt bardzo fajny! Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 I jak ruszyło coś ? Bo temat bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Jakieś postępy Bo nie mogę się już doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Na razie niestety nie - musiałem zająć się organizacją Warsztatów Modelarskich w Poznaniu. Praca zostanie ukończona po terminie. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Na razie niestety nie - musiałem zająć się organizacją Warsztatów Modelarskich w Poznaniu. Praca zostanie ukończona po terminie. pozdrawiam Christian Szkoda, a zarazem dobrze że ją ukończysz bo fajny temacik! Pozdrawiam Kuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Mam nadzieję, że coś ruszyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Wzięte stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi