sickboy69 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Zawsze chciałem zrobić samolot w 1/48, to może teraz? Malowanie pudełkowe jest z wiosny 1942 roku... ale po wiośnie przychodzi lato. Mam nadzieję, że taki argument i mocno spłowiałe malowanie dopuści mój model do konkursu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Malowanie pudełkowe jest z wiosny 1942 roku... ale po wiośnie przychodzi lato.Mam nadzieję, że taki argument i mocno spłowiałe malowanie dopuści mój model do konkursu. Mam nadzieję, że nie liczysz na pierwsze miejsce w kategorii "Najlepsza interpretacja tematu" ;) Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sickboy69 Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Grunt żebym skończył, a z tą najlepszą interpretacją... jak kraj długi i szeroki fanów Monty Pythona nie brakuje więc kto wie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 No, jak świat długi i szeroki każdy produkcyjny samolot w swoim życiu choćby jedno lato zobaczył A argumentacja z Monty Pythonem mnie kupuje, więc jeden głos już masz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Oj tam oj tam. Skoro malowanie jest z wiosny, to pewnie do lata go nie zmieniali. Napisz więc że drogą dedukcji doszedłeś, że to malowanie z lata 1942. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos85 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 chodzi za mną ta maszyna wiec zasiadam i kibicuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts