sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Zawsze chciałem zrobić samolot w 1/48, to może teraz? Malowanie pudełkowe jest z wiosny 1942 roku... ale po wiośnie przychodzi lato. Mam nadzieję, że taki argument i mocno spłowiałe malowanie dopuści mój model do konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Malowanie pudełkowe jest z wiosny 1942 roku... ale po wiośnie przychodzi lato.Mam nadzieję, że taki argument i mocno spłowiałe malowanie dopuści mój model do konkursu. Mam nadzieję, że nie liczysz na pierwsze miejsce w kategorii "Najlepsza interpretacja tematu" ;) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Grunt żebym skończył, a z tą najlepszą interpretacją... jak kraj długi i szeroki fanów Monty Pythona nie brakuje więc kto wie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 No, jak świat długi i szeroki każdy produkcyjny samolot w swoim życiu choćby jedno lato zobaczył A argumentacja z Monty Pythonem mnie kupuje, więc jeden głos już masz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Oj tam oj tam. Skoro malowanie jest z wiosny, to pewnie do lata go nie zmieniali. Napisz więc że drogą dedukcji doszedłeś, że to malowanie z lata 1942. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 chodzi za mną ta maszyna wiec zasiadam i kibicuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi