kret69 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Są dwie ważne nowości dla wszystkich wielbicieli Aliens od Retrokit'a: - 5 kolonialnych Marines - M577 APC (recenzja dopiero czeka na zatwierdzenie ew. napisanie od nowa jeśli się zepsuła) Tym samym mój stan przygotowań do zrobienia modelu marzeń wygląda tak: I kilka fotek żeby nie było, że tylko linki do innego portalu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted May 5, 2016 Author Share Posted May 5, 2016 Dodam jeszcze, że w planie firmy jest przynajmniej jeszcze jeden dodatek z tej serii - waloryzacja kabiny do UD-4L "Cheyenne" firmy Halcyon (czyli modelu w tym dużym pudle na zdjęciu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted May 5, 2016 Super Moderator Share Posted May 5, 2016 Czołem Będę zaglądał na bank, swojego APC mam w 1/35 no ale ceny figurek odstraszają... w tej skali nie co lepiej Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Ładnie to wygląda, dropship znowu będzie z wnętrzem? Wiem co myślisz o tym ale apeluję i tak, zrób karetkę w malowaniu od Rukra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Greif, ja jeszcze długo zanim podejmę temat. Obecnie koresponduję z Retrokitem w sprawie jego kolejnego projektu, zestawu waloryzacyjnego kabiny. Za słaby jeszcze jestem modelarsko, żeby brać ten model na warsztat. Szary, Muszę zrobić flmowego "01" w pełnej otwartej konfiguracji. Medycznego od Rukra zrobię jak Rukr wypuści kartonówkę w 1:24. Wtedy ją zeskaluję i wytnę w plastiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_D Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Ten APC jest bardzo fajni i wypadałoby go mieć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 Możemy pomyśleć o wspólnym zamówieniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts