kret69 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Są dwie ważne nowości dla wszystkich wielbicieli Aliens od Retrokit'a: - 5 kolonialnych Marines - M577 APC (recenzja dopiero czeka na zatwierdzenie ew. napisanie od nowa jeśli się zepsuła) Tym samym mój stan przygotowań do zrobienia modelu marzeń wygląda tak: I kilka fotek żeby nie było, że tylko linki do innego portalu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Dodam jeszcze, że w planie firmy jest przynajmniej jeszcze jeden dodatek z tej serii - waloryzacja kabiny do UD-4L "Cheyenne" firmy Halcyon (czyli modelu w tym dużym pudle na zdjęciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Maja 2016 Czołem Będę zaglądał na bank, swojego APC mam w 1/35 no ale ceny figurek odstraszają... w tej skali nie co lepiej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Ładnie to wygląda, dropship znowu będzie z wnętrzem? Wiem co myślisz o tym ale apeluję i tak, zrób karetkę w malowaniu od Rukra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 Greif, ja jeszcze długo zanim podejmę temat. Obecnie koresponduję z Retrokitem w sprawie jego kolejnego projektu, zestawu waloryzacyjnego kabiny. Za słaby jeszcze jestem modelarsko, żeby brać ten model na warsztat. Szary, Muszę zrobić flmowego "01" w pełnej otwartej konfiguracji. Medycznego od Rukra zrobię jak Rukr wypuści kartonówkę w 1:24. Wtedy ją zeskaluję i wytnę w plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Ten APC jest bardzo fajni i wypadałoby go mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Możemy pomyśleć o wspólnym zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi