Timi Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Jak wiadomo kondory latają w ciepłym klimacie, te akurat latały na niebie Hiszpanii. Wiadomo w Hiszpanii jest ciepło, jak jest ciepło to jest LATO Tyle tytułem wstępu, pierwszym modelem w temacie letnim będzie He-51 z dualcombo Eduarda. Model będzie przedstawiał prawdopodobnie maszynę Ferdka Gallanda. Na początek dość prosty model, ale nie wiem ile czasu będę mógł poświecić, a właściwie na ile czasu pozwoli mi 3 miesięczna dziedziczka tronu. Model chciałem zacząć 1 maja, ale na modelarnie udało wejść się dopiero 2... W dwa wieczory ogarnąłem tyle Wyciąłem i obrobiłem większość części (obróbki jest sporo, przesunięcia form, nadlewki itp). Naturalnie pogłębiłem linie podziału i przeszlifowałem wszystkie powierzchnie. Teraz malowanie i doklejenie kolorowych blaszek, ale to innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Temat bardzo rzadki, a jaki ciekawy! Kibicuję, będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Powodzenia Straszna pokraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Nietypowe wybory są najlepsze. Będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Dzięki. Diorama raczej nie, póki co sam He-51 a potem się pomyśli. Może dzisiaj wieczorem uda mi się zacząć malować kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Maja 2016 Bardzo ciekawy model - będę zaglądał! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 15 Maja 2016 Autor Share Napisano 15 Maja 2016 Pomału do przodu Teraz kolorowanie, doklejanie detali i zdrapki na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2016 Dwa słowa co słychać w Hiszpani Czasu mało, a sam model wymaga sporo pasowania, szliwonia itp. Aktualnie od weekendu leży po szpachlowany kadłub, jak się z nim uporam to biorę się za pasowanie dolnego płata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Pomału. Teraz podkład no i muszę maski narysować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Jak tak dalej będzie to drugiego nie skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Czy gdzieś pisałem że oba będę robił? Nie mogę na modelarstwo poświęcić tyle czasu ile bym chciał, ale oprócz tego He-51 robie jeszcze 3 inne modele, z czego jeden mocno na ukończeniu i potem mocniej za Heinkla się biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Czy gdzieś pisałem że oba będę robił? Nie mogę na modelarstwo poświęcić tyle czasu ile bym chciał, ale oprócz tego He-51 robie jeszcze 3 inne modele, z czego jeden mocno na ukończeniu i potem mocniej za Heinkla się biore To była mała prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Spoko Bf-109 tez sie doczeka... kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi