damien77 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Ostatnie moje popiersie , przyznam ze wogole do mnie nie przemawialo ale chcialem pocwiczyc malowanie skory oraz pancerza na czyms wiekszym. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Bardzo mi się podoba. Twarz jest niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Jest Super! Zupelnie jak zywa postac. ( ja dal bym wieksze cienie na gorne czesci oczodolow- ale to moje ale ) Swietnie pokazales zroznicowanie materialow od polysku do matu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Kawał naprawdę świetne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 22 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Maja 2016 Bardzo mi się podoba! Pięknie wymalowane popiersie! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 całość świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi