Melnikov Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Witam Kolejny model mogę udać za udany, przynajmniej jak na moje możliwości. Jak zwykle problemy z aero, co da się zauważyć na prawej burcie kabiny. Ale ta strona to "tył" modelu, więc zakładam, że nie będzie to widoczne na konkursach ;P Najwyżej jakoś to zakamufluję ;) Ogólnie mówiąc zakochałem się w Sd Kfz 7 1:72 i w kolejce czeka Sd Kfz 7/1. Planuję też przerobić Sd Kfz 7 na Sd'ka służacego do sterowania V-2. Ale na to przyjdzie czas w przyszłości ;P Zdjęcia srobione telefonem. Nie mam teraz dostępu do dobrego aparatu :( Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Bardzo ładne Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Bardzo ładny Planuję też przerobić Sd Kfz 7 na Sd'ka służacego do sterowania V-2 W tej skali o ile dobrze pamiętam to chyba można już skompletować cały zestaw, nawet z rakietą i wózkiem Nawet się dziwię że jeszcze nikt nie popełnił takiej dioramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Bardzo ładny Planuję też przerobić Sd Kfz 7 na Sd'ka służacego do sterowania V-2 W tej skali o ile dobrze pamiętam to chyba można już skompletować cały zestaw, nawet z rakietą i wózkiem Nawet się dziwię że jeszcze nikt nie popełnił takiej dioramki Wiem, widziałem taki zestaw. Ale chcę pokusić się o zrobienie na własną rękę "budy" w Sd Kfz 7 ;P Na googlach są zdjęcia i rzuty, więc jest na czym się opierać ;> Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Model wykonany rzetelnie, fajnie pomalowany...ale, Ciebie nie razi oryginalna płyta ryflowana ...w gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Model wykonany rzetelnie, fajnie pomalowany...ale, Ciebie nie razi oryginalna płyta ryflowana ...w gwiazdkę Raziła by mnie zapewne gdybym się znał, ale póki co staram się dopracowywać malowanie i sklejania, wiec nie skupiam się na szczegółach merytorycznych. Na to może kiedyś przyjdzie czas. Póki co walę prosto z pudła ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Na pierwszy rzut oka nie wyglada jak 1/72. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 Witam Dzięki wszystkim za słowa uznania. Sam jestem dumny z tej pracy. Chyba mój najlepszy model ;-) Na pierwszy rzut oka nie wyglada jak 1/72. Kawał dobrej roboty. Model jest ładnie wykonany. Nie ma przesunięć form i jest genialny w swej prostocie. Dobry dla początkującego Modelarza. Pracy przy nim dużo nie trzeba było, dlatego wyszedł jak wyszedł ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz94 Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Melnikov sprawdź wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Bardzo ładna praca, malowanie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Pięknie, pięknie... Gratuluję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Kurde fajny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2016 Pięknie, pięknie...Gratuluję. Pozdrawiam! Bardzo ładna praca, malowanie rewelka Kurde fajny Pozdrawiam Cieszy mnie to, że model się podoba. Dziś skończyłem kolejnego Sdka. Troszkę gorzej mi wyszedł, ale też jestem z niego poniekąd dumny. Wyciągnąłem jeden wniosek przy malowaniu. Ale o tym w galerii kolejnego modelu, która już niedługo Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Genialne wykonanie Czy roślinność to twoje dzieło czy jakiś gotowy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Bardzo fajna 1/72 Z czasem zajmiesz się i szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2016 Genialne wykonanie Czy roślinność to twoje dzieło czy jakiś gotowy produkt? Roślinność to Mini Natur. Jeszcze nie jestem na etapie robienia własnych roślinek. Ale podpatrzyłem jak wyglądają te zrobione przez MiniNatur i będę starał się po swojemu naśladować. Bardzo fajna 1/72Z czasem zajmiesz się i szczegółami. Mówiąc 'szczegoly' co konkretnie masz na myśli? Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Klasowy zestaw . Jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi