Frosta Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Po wątku powitalnym czas na pierwsze pytanie. Córka ( 8 lat) zapytała mnie czy są jakieś modele dla dziewczynek - jakieś zamki, pałace, zwierzyniec itp. Niestety, jako osoba nie znająca tematu nie potrafiłem jej na to odpowiedzieć. Czy możecie coś podpowiedzieć , co byłoby interesujące do wspólnego sklejania dla dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Ja mojej 9-cio latce sprawiłem na urodziny Hatsune Miku - baardzo chciała. Sprowadziłem z Japonii przez www.hlj.com Zbiera też i maluje LPS-y - figurki Littlest Pet Shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosta Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Dzieki cooper, o takie własnie modele mi chodzi. Swoja drogą nie pomyślałem żeby jej zaproponować przemalowanie Pet Shopów - muszę zapytać czy chciałaby na nowa ubarwiać swoje zbiory :-) Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Omfg... Miku to must have :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 Hurtownia z Gdańska ma dział modele ceramiczne. Czesi produkują w drewnie. Syn robi warownię kupioną w Polsce. Ogromnym obszarem, którego nie podejmuję się ekspolorwać są domki dla lalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi