Zekar Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Witam, Czekał,czekał i w końcu się doczekał. Model przeleżał na półce chyba z rok zanim zebrałem się, żeby zrobić mu galerię. Dla zainteresowanych wątek warsztatowy:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=41342&hilit=Wespe Ramka podstawki nie podlega ocenie, wymaga jeszcze zaszpachlowania i pomalowania, ale nie będę miał raczej na to czasu w najbliższej przyszłości. Scenka ma przedstawiać pojazd gdzieś w Prusach Wschodnich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Znakomity, sporo wyciągnąłeś z tego już dość starego zestawu. Podstawka też mi się podoba Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Bardzo fajny, ale najbardziej podoba mi się jak wykonałeś zestawowe figurki. Na początku myślałem że to jakieś żywiczne od Stalingradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Całość super! Figurki wyglądają jak żywiczne. Tylko słabe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Bardzo ładnie - figurki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Na kocu widać odciski palców. Nie licząc tego bardzo ładna praca. Subtelnie, ze smakiem wybrudzony pojazd. Ładnie pomalowane figurki. No i wszystko na dobrze wykonanym terenie. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Na kocu widać odciski palców Ogólnie ten "koc" to najsłabsze ogniwo, ale całość wyszła super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Dzięki Panowie za wszystkie komentarze! Na kocu widać odciski palców Ogólnie ten "koc" to najsłabsze ogniwo, ale całość wyszła super Jak słusznie zauważyli koledzy "koc" jest do wymiany, chciałem w ogóle go wywalić, ale stwierdziłem, że pojazd ciekawiej wygląda jak coś leży na tej pustej klapie przedziału bojowego. Jak znajdę czas to zrobię nowy, mam nadzieję lepszy koc/szmatę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi